English  |  فارسی
۱۳۹۳ سوم آبان
 صفحه اصلی  ::  آرشیو خبر   ::  خبر
با صدور حکمی از طرف دکتر فرهاد دانشجو؛بهروز دانشیان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت شد

با صدور حکمی از طرف فرهاد دانشجو؛بهروز دانشیان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت شد

به گزارش روابط عمومی منطقه 17مدیر کل انتصابات دانشگاه آزاد اسلامی کشور در مراسم معارفه رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی - واحد رشت در سالن اجتماعات این دانشگاه با اشاره به اینکه هر نوع انتصاب به منزله ادامه خدمتگزاری به کشور توسط فرد دیگری است اظهار داشت: امروز باید تمام وقت خود را برای تشریح برنامه های دانشگاه و توسعه کشور صرف کرد.

دکتر مسعود بنی اسد با بیان اینکه جامعه دانشگاهی باید مجری برنامه های پیشرفت و توسعه کشور باشد افزود: تا امروز یک سال و هشت روز است که از مدیریت فرهاد دانشجو پس از تغییر مدیریت سی ساله دانشگاه آزاد می گذرد و مدیر جدید برای تحقق بیشتر اهداف کشور و نظام اسلامی گام برداشته است.

m291.jpg

وی تغییر مدیریت را امری اجتناب ناپذیر و نشانه توسعه دانست و گفت: نیاکان ما نیز بر این عقیده بودند و بهترین زمان سال یعنی تغییر طبیعت به سمت رویش و سبز شدن را به نشانه عید انتخاب کردند.

*اقدامات فرهاد دانشجو مورد تایید مقام معظم رهبری است

این مسئول با بیان اینکه مدیریت جدید دانشگاه آزاد اسلامی کشور هر ماهی یک ساعت برای ارائه گزارش عملکرد خود با مقام معظم رهبری ملاقات می کند افزود: مقام معظم رهبری تاکنون اقدامات دانشجو را مورد تایید قرار داده اند.

بنی اسد توسعه فرهنگی و دینی را از جمله دغدغه های فرهاد دانشجو در دانشگاه های آزاد کشور خواند و ادامه داد: ایجاد بسیج اساتید و بسیج کارمندان و تقویت و توسعه آن نیز از دیگر برنامه های دانشجو است.

مدیر کل انتصابات دانشگاه آزاد اسلامی کشور به ایثارگری های ملت ایران در دوران دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: دفاع از میهن یک تفکر ملی بود و همگان تنها با اشاره امام (ره) به مبارزه علیه دشمن به پا خاستند و در این زمان نیز توسعه فکر فرهنگی باید تبدیل به فکر ملی شود و همگان به ویزه مسئولان باید ملی فکر کنند.

وی با بیان اینکه در گذشته دانشگاه آزاد اسلامی از لحاظ کمی بسیار توسعه یافته است افزود:  امروز توسعه کیفی نیاز دانشگاه های ماست.

*دانشگاه آزاد اسلامی 450 واحد و مرکز آموزشی در سراسر کشور دارد

دکتربنی اسد با بیان اینکه ارتقاء کیفیت در دانشگاه های آزاد اسلامی از دیگر دغدغه های فرهاد دانشجو است اذعان کرد: داشتن طرح آمایش سرزمینی در این راستا اهمیت دارد زیرا تاکنون توسعه دانشگاه ها بر این اساس نبوده است.

وی بررسی هر منطقه برای تاسیس واحد و رشته های مورد نظر را نیازمند طرح آمایش سرزمینی خواند و گفت: توسعه واحد های در هر منطقه باید براساس نیازمندی های ان منطقه صورت گیرد و به هر دو امر اموزش و پژوهش نیز توجه کافی شود.

این مسئول یادآور شد: دانشگاه آزاد اسلامی 450 واحد و مرکز آموزشی در سراسر کشور دارد.

*جذب دو هزار عضو هیئت علمی جدید تا نیمه نخست 92

مدیر کل انتصابات دانشگاه آزاد اسلامی کشور با بیان اینکه جذب ده هزار عضو هیئت علمی جدید از دیگر برنامه های دانشجو است  ادامه داد: بر اساس دستور ایشان تا نیمه نخست سال 92دانشگاه های آزاد اسلامی سراسر کشور باید دوهزار عضو هیئت علمی جدید و 200 استاد در دروس معارف اسلامی خارج از هرگونه مقررات دست و پاگیر و ضابطه جذب کنند.

وی بررسی و نحوه توسعه و ایجاد رشته مطابق با نیازمندی های هر منطقه را موجب از بین رفتن بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاه ها خواند و گفت: توسعه طرح های پژوهشی و کاربردی در دانشگاه ها از دیگر برنامه های دانشجو است زیرا کشور در دوران تحریم به سر می برد و جامعه دانشگاهی باید این تهدید را به فرصت تبدیل کند.

*بزرگترین آزمایشگاه علمی کشور در گیلان احداث می شود

بنی اسد به طولانی شدن انتصاب رئیس واحد رشت اشاره کرد و گفت:  با  توجه به این وضعیت کارها بر زمین نماند.

وی با بیان اینکه برای هر استان به منظور پیشرفت علمی آن تاسیس یک آزمایشگاه بزرگ علمی در دستور کار قرار دارد اظهار داشت: گیلان پایلوت این امر قرار گرفته که در این راستا بنده مامور مشورت و مساعدت با نماینده ولی فقیه در گیلان از طرف فرهاد دانشجو هستم.

این مسئول تحقق این امر را نیازمند کمک و مساعدت همه مسئولان استانی به ویژه نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی دانست.

بنی اسد از همه مدیران و مسئولان واحد رشت خواست تا با همکاری خود با رئیس جدید در راستای تحقق اهداف بلند دانشگاه آزاد اسلامی گام بردارند.

محمد حسین سرورالدین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی منطقه 17 نیز امروز در مراسم معارفه بهروز دانشیان به عنوان رئیس جدید واحد رشت با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و امام راحل و تبریک فرا رسیدن عید نوروز اظهار داشت: امروز مسئولان دانشگاه آزاد از  تحصیل کردگان همین دانشگاه هستند که برای خدمت انتخاب می شوند.

n191.jpg

وی بابیان اینکه این امر نشانه خودکفایی دانشگاه آزاد اسلامی است افزود: مشورت و توجه به پیشنهادات موثر در امر انتخاب مدیریت جدید تاثیر به سزایی دارد.

سرورالدین خاطر نشان کرد: وقتی حکمی برای انتصاب مدیری جدید صادر می شود از آن به بعد او مسئول همه است نه تنها افرادی که فقط به او رای داده اند.

وی با اشاره به اینکه انتخاب دانشیان پس از ماه ها مشورت به ثمر رسیده است گفت: پیشنهاد می کنم گرفتن زمینی بالغ بر 30 هکتار برای توسعه و تجمیع واحد رشت از نخستین اقدامات رئیس جدید واحد رشت باشد.

این مسئول تصریح کرد: مقدمات این کار از چند ماه گذشته شروع شده و این امر باید به عنوان مهمترین اقدام واحد رشت باشد زیرا توسعه این واحد توسعه واحد های دیگر را محقق می کند.

این مسئول از همه دانشگاهیان خواست تا مدیریت جدید همکاری های لازم را داشته باشند و با تحمل بیشتر یکدیگر را مساعدت کنند .

وی از مسئولان استانی نیز درخواست کرد تا با مساعدت خود این وقفه چندین ماهه را برای توسعه دانشگاه آزاد جبران کنند.

بهروز دانشیان رئیس جدید واحد رشت نیز در این مراسم ضمن تشکر فراوان از دکتر دانشجو و دیگر مسئولان اظهار داشت: اگر خود را مدیون خون شهدامی دانیم باید کارهایمان خروجی های مثبت داشته باشد و با نگاه های رو به آسمان گره از مشکلات یکدیگر باز کنیم.

m391.jpg

وی بابیان اینکه  از خداوند خواستارم تا زمان تحویل این مسئولیت نزد خدا، مردم و جامعه دانشگاهی روسفید باشم اذعان کرد: با پرهیز از غرور و خودخواهی نه تنها برای ارتقا واحد رشت بلکه برای پیشرفت علمی گیلان گام برمی داریم.

بر اساس این گزارش بهروز دانشیان رئیس سابق دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان بوده که به سمت ریاست واحد رشت منصوب شد و قاسم فرج پور عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی نیز برای ریاست واحد لاهیجان انتخاب شد.

نوشته شده در: ۱۳۹۱ بيست اسفند
صفحه اصلی  |  ارتباط مستقیم با ریاست واحد  |  اداره سنجش و نظارت  |  کتابخانه دیجیتال  |  ارتباط بامعاون هماهنگی استان  |  سامانه آموزشی و اطلاع رسانی  |  پست الکترونیک  |  تماس با ما
تعداد بازدید :  2713680

Islamic Azad university - Rasht branch©